VIRKSOMHEDSMIDLER


Virksomhedens likviditet

Hos Finansgruppen har vi stor kendskab til investering af virksomhedsmidler enten igennem diverse holdingselskaber eller alternativt direkte igennem virksomheden.

Virksomhedens likviditet er forholdet imellem omsætningsaktiver og den kortfristede gældsforpligtigelse. Så når pågældende virksomheds økonomiske forpligtigelser er modregnet, så står du tilbage med den likvide formue samt et overblik over hvordan den forholder sig. I daglig tale, så er virksomhedens likviditet virksomhedens nettorådighedsbeløb.

Denne resterende likviditet kan du som virksomhedsejer vælge at investerer, såfremt du positivt ved, at du ikke skal benytte pågældende midler lige foreløbigt. Der kan nemlig være mange penge at hente, ved at tænke langsigtet. Så hvis du ikke skal benytte dine opsparede virksomhedsmidler, så anbefaler vi bestemt at investere pågældende midler. Dette kan foregå via oprettelsen af et holdingselskab eller igennem virksomheden. Du har også mulighed for at udbetale pengene til dig selv, og derved investerer dem. Det anbefaler vi dog som hovedregel ikke.

Investering af økonomiske midler er godt for både din pension og generelt sikring af din formue – så tá en økonomisk rådgiver med på rejsen.

Ønsker din virksomhed uvildig økonomisk rådgivning, så kontakt os allerede i dag. Læs gerne vores anmeldelser under reference eller alternativt på trustpilot.


    Udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.