VEDTÆGTER


Hvad er en vedtægt?

Sammen med den gældende lov på andelsboligområdet udgør en forenings vedtægter (og øvrige retningslinjer såsom husorden) det juridiske grundlag, som foreningen skal drives på. Mere præcist er vedtægterne et nedskrevet regelsæt, der fortæller hvilke regler, der gælder i den enkelte forening – både for foreningen som helhed og for de enkelte andelshavere.

Hvis foreningen har nogle specielle forhold, f.eks. omkring husdyrhold, en bestemt procedure for salg af boliger via venteliste eller for sammenlægning af boliger, kan den indskrive disse forhold i vedtægterne. Lovgivningen vil dog altid gå forud for eventuelle særlige forhold eller lign. i foreningens vedtægter.

Få gennemgået jeres vedtægter

Det er altid en god idé jævnligt at gennemse og opdatere foreningens vedtægter. Finansgruppen har igennem en årrække hjulpet foreninger med blandt andet altan projekter, udnyttelsen af tagetage og indgribende renoveringer. Dette kræver en vedtægtsændring, som Finansgruppen blandt andet kan stå for. I har ydermere mulighed for, at få et uforpligtende tilbud på en vedtægt revision. Det Finansgruppen gør i denne forbindelse er, at gennemgå jeres aktuelle vedtægter og opdatere dem til ny gældende lovgivning. Disse ajourførte vedtægter skal selvfølgelig også stemmes igennem på en generalforsamling.

Hos Finansgruppen tilbyder vi at bistå med udfoldelsen af vedtægterne, samt den generelle rådgivning heraf. Vi stiller også gerne op til diverse bestyrelsesmøder samt en eventuelt generalforsamling, hvor samtlige beboer kan stille spørgsmål. Kontakt Finansgruppen allerede i dag og lad os hjælpe netop jeres forening.


    Udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.