FORENINGENS ØKONOMI


Boligforeningens økonomi

Foreningens økonomi er det vigtigste enkeltstående element i en velfungerende boligforening – det tiltrækker ressourcestærke beboer såvel som investorer. Uanset om der er tale om ejerforeninger, andelsboligforeninger, haveforeninger eller noget andet, så spiller økonomien en afgørende rolle. Den korrekte rådgivning i forbindelse med større renoveringsprojekter, eller generelle låneændringer kan være en stor udfordring for bestyrelsen. Bestyrelsen består typisk af frivillige, som muligvis ikke har kvalifikationerne til at varetage denne opgave, hvorfor vi hos Finansgruppen klart anbefaler en sparringspartner.

Finansgruppen har rådgivet en lang række andelsboligforeninger og ejerforeninger i København, med store million besparelser til følge, både hvad angår renovering og låneomlægning. Vi tilbyder at deltage på bestyrelsesmøder eller generalforsamlinger og står gerne til rådighed for banker og kreditforeninger i det omfang det er nødvendigt. Læs gerne vores seneste artikel omkring omlægning af lån HER. Det sparede pågældende foreningen for over 2,5 millioner. Det kræver en individuel vurdering, og pågældende løsning anbefaler vi ikke til alle foreninger. Så korrekt økonomisk rådgivning, kan bestemt betale sig.

Hos Finansgruppen tilbyder vi, at bistå med udfoldelsen af foreningens økonomi, samt den generelle rådgivning heraf, ligesom vi ligeledes laver erhvervskontrakter og kan fungerer som professionel erhvervssparringspartner for jer som forening.

Skal Finansgruppen også hjælpe jeres forening, eller har i spørgsmål, så benyt gerne kontaktformularen i højre side.

Læs også meget gerne vores referencer her


    Udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.