FAQ


Oftest stillede spørgsmål:

Priser:

Hvad koster det, at benytte Finansgruppen?

Finansgruppen tilbyder over 100 forskellige services, som kan kombineres på mange forskellige måder, hvorfor det er utroligt svært at oplyse en specifik pris, da det er enormt individuelt. Kontakt os gerne, og modtag et uforpligtende tilbud.

Hvad koster et fysisk møde?

Det koster som udgangspunkt ikke ekstra – mødet skal dog holdes i hverdagene imellem 08:00 – 17:00. Telefonmøder/onlinemøder kan afholdes på alle tidspunkter af døgnet og i weekenderne.

Hvad er jeres timepris?

2.450kr inkl. moms. – I langt de fleste tilfælde, så giver vi en fast pris på rådgivningsydelsen, så der ikke kommer ubehagelige overraskelser. Timeprisen bruges for eksempel, hvis Finansgruppen skal lave og indsende din forskudsopgørelse – dette kan vi godt gøre på 1 time.

Bankboks:

Må jeg beholde min bankboks, når mit abonnement udløber?

Nej – når dit abonnement udløber, så leverer Finansgruppen bankboksen hjemme hos dig, så du har mulighed for, at tage dine ejendele – vi tager dog bankboksen med os, når vi forlader din bopæl.

Hvad koster en bankboks igennem Finansgruppe?

Finansgruppen tilbyder en bankboks for 1.500kr årligt. (opstart 2.000kr inklusivt 1 års abonnement og levering)
Vi leverer bankboksen hjemme hos dig, hvor du i fred og ro kan pakke dine ejendele ned i boksen. Vi tager herefter boksen med os til en sikker lokation og opbevarer indholdet.
Såfremt du ønsker levering af din boks igen koster dette 300kr. (tur/retur)

Ydelser:

Tilbyder Finansgruppen hjælp ligesom i TV programmet Luksusfælden?

Ja – Finansgruppen hjælper med budgetlægning, økonomisk sparring, forhandling med kreditorer og almindelig hverdagsøkonomi. Vi kan også overtage din økonomi, og derved hjælpe dig tilbage på rette spor.

Hvor hurtigt vil I kunne gennemgå min sag?

Vi vil have mulighed for at gennemgå din sag inden for 24 timer i hverdagene – det er selvfølgelig en forudsætning, at vi har den nødvendige viden og eventuelt dokumentation på plads.

Kan I hjælpe med alt inden for økonomi, selvom det ikke står på jeres hjemmeside?

Ja – vi kan rådgive om samtlige aspekter inden for økonomien, uanset om det er privat, erhverv eller forening. Selvom vi kan rådgive om samtlige økonomiske aspekter, så er det ikke sikkert vi kan hjælpe – vi vil dog altid give vores råd og vejledning.

Diverse:

Er det muligt at møde fysisk op i åbningstiden hos Finansgruppen?

Nej det er ikke muligt vedmindre du har en aftale med Finansgruppen. Du er altid velkommen til at sende os en mail på info@finansgruppen.dk

Hvilken oplysninger skal Finansgruppen bruge?

Det er meget individuelt og afhængigt af pågældende opgaven og om hvorvidt det er privat, erhverv eller forening regi. – Vi skal bruge de oplysninger, så vi kan afdække dit behov bedst muligt. Det er som udgangspunkt følgende:

Lønsedler, 3 seneste hvis der er afvigelser
Dokumenter på anden indkomst, f.eks. dagpenge, pension osv.
Seneste årsopgørelse fra skat
Forskudsopgørelse fra skat
Skattemappen, også kaldet R75
PBS oversigter fra det seneste år, eller et opdateret budget
Oversigt over konti, lån og kreditter fra banken – inklusiv rentesatser og ydelse
Oversigt over realkredit lån, fra PBS oversigt eller årsopgørelse
Oversigt over andre lån, fra PBS oversigt eller opgørelse fra kreditor
Pensionsoversigt fra pensionsinfo
Fuldmagt til at jeg indhenter yderligere information om dine pensionsordninger
Anslået værdi på aktiver, bolig, båd, bil osv.
Navne og fødselsdato på børn og om de er hjemmeboende


Vi er selvfølgelig behjælpelige med indhentningen af dokumenterne – vi fremsender ligeledes en mail til dig, hvori det er beskrevet mere specifikt.

Kan i være behjælpelige med at søge om gældssanering?

Ja – såfremt Finansgruppen vurderer, at det er den eneste udvej, så hjælper vi dig selvfølgelig igennem processen, og samtidig klæder dig bedst muligt på, da det er en krævende proces.

Såfremt du ikke fik svar på dit spørgsmål ovenfor, så kontakt os her eller alternativt benyt kontaktformularen i højre side – vi svarer hurtigt.


    Udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.