BANKBOKS


Pas godt på dine værdigenstande med en sikker værdiboks

Finansgruppen tilbyder opbevaring af dine værdigenstande i din egen sikkerhedsboks. Vi tilbyder opbevaring af dine værdigenstande såsom dokumenter, tablets og lignende på et sikkert sted. Sikkerhedsboksen beskytter mod tyveri, brand- og vandskade.

Sikkerhedsboksen har UL/ETL-verificeret brandbeskyttelse af dokumenter og USB-nøgler i 30 minutter ved op til 843 °C. Den måler 362 x 155 x 284 mm. (indvendige mål) Såfremt du ønsker større genstande opbevaret, så kontakt os for en pris.

Bankboksen fra Finansgruppen kommer til dig og ikke omvendt – når du har tegne et abonnement leverer vi sikkerhedsboksen hjem til dig, hvor du i ro og mag kan ligge dine personlige effekter i boksen. Når du har lukket og låst bankboksen igen, tager vi den med og opbevarer den sikkert, indtil du har brug for den igen.

Denne service tilbyder vi til alle bro faste øer i Danmark.

Hvad må man opbevare i en bankboks?

Du må opbevare dokumenter, værdipapirer, kontanter, ædelstene, ædelmetaller og lignende. Det er IKKE tilladt at opbevarer væsker eller organiske materialer.

Alle indleverede værdibokse bliver scannet inden de opbevares, for at kontrollere at de ikke indeholder organiske materialer eller væsker.

Priser

Opstartspris: 2.000kr (inkluderer bankboks, levering, plus 1års abonnement)

Års pris: 1.500kr

Udkørsel: 300kr pr. gang (inkludere udkørsel og hjemkørsel)

Kontakt Finansgruppen allerede i dag, så vi sammen kan sikre dine værdigenstande. Eventuelt læs mere i vores FAQ.


    Udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.