VÆRGE OG MENTOR ORDNING


Værge og mentor ordning.

Hos Finansgruppen har vi stor erfaring med personer, som har særlige behov på baggrund af sygedomsforløb, handicap eller misbrug. Vi har i over 10 år rådgivet og hjulpet psykisk syge og flygtninge til en mere stabil økonomisk hverdag. Ingen problemer er ens, hvorfor vi hos Finansgruppen skræddersyer individuelle løsninger alt afhængig af personens udfordringer.

Finansgruppen tilbyder blandt andet:

  • Udvidet tilgængelig i weekender og helligedage. Det er vores klare erfaring, at tilgængelig hjælper, så når personen får frustrationer eller økonomiske problemer, så er vi klar med en håndsrækning uanset tidspunkt.
  • Helt eller delvis administration af økonomi. Vi kan sagens overtage flere aspekter af økonomien for personer med svære handicap, kritiske sygedomsforløb eller misbrug.
  • Vi tager personen med på sidelinjen, så vedkommende på sigt selv kan administrere deres økonomi, i det omfang det er muligt.
  • Fast kontakt person, som ydere økonomisk såvel som psykisk rådgivning.

Det er vores erfaring, at når Finansgruppen overtager administrationen af personens økonomi, så forbedres relationen til de pårørende, da der vil foregå færre konfrontationer og frustrationer omkring privatøkonomien.

Vi benytter TEACCH modellen i vores værge og mentor ordning. Pædagogikken bag denne model, er at skabe udvikling, fremgang og livskvalitet for den enkelte person. Vores økonomiske rådgivere tænker ud af boksen, og tilpasser rådgivningen efter den enkelte persons formåen – det kan være i forskellige strategier og modeller eller i form af visualisering, konkretisering, systematisering eller organisering af tid og rum. Det kan også være støtte via farvekoder, tegn, boardmaker, eller guidesystemer

​Kontakt Finansgruppen allerede i dag, og hør mere om vores mentor og værge ordning.

Støtteordning.

Vi hjælper selvfølgelig også personer, som blot ønsker at uddelegere deres økonomiske opgaver på baggrund af manglende overblik, formåen eller noget helt tredje. Uanset bevæggrund, så står vi klar til at hjælpe helt eller delvis – og også på sidelinjen.

​Kontakt Finansgruppen allerede i dag, og hør mere om vores støtte ordninger.


    Udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.