OPSPARING OG INVESTERING


Investering

Igennem de seneste år, er bevidstheden hos danskerne blevet større og større hvad angår opsparing og investering. Hos Finansgruppen hjælper vi dig med opsparing og investering. Vi hjælper dig med, at tage de korrekte investeringsbeslutninger ud fra dine behov og ønsker. Vi tager udgangspunkt i din økonomiske situation, din investeringshorisont og ikke mindst din risikovillighed, for at placerer dine hårdt tjente penge bedst muligt. Vi investerer dine penge igennem en investeringskombination bestående af obligationer, aktier og alternative investeringer såsom ejendomme, råvarer mm.

Obligationer bør indgå i de fleste porteføljer, fordi de udgør et forsikringselement. I mange tilfælde stiger obligationer, når aktiemarkedet falder, og når man rebalancerer sin portefølje for at bibeholde forholdet mellem dens bestanddele, opnås en diversifikationsgevinst, som i perioder kan være betydelig.

Aktier udgør langt den største andel af de fleste formuende danskeres porteføljer. Det skyldes, at risikoen og det forventede afkast tenderer at være større i aktiemarkedet end i obligationsmarkedet. Og hvis man kan tåle større udsving i sin portefølje og har en længere investeringshorisont, vil det i langt de fleste tilfælde kunne betale sig at have en stor andel af aktier.

Alternative investeringer bør også indgår i din investeringsportefølje. Vi anvender alternative investeringer som byggesten for vores rådgivning og anbefalinger. Dette gøres fordi fonden giver adgang til en konservativ portefølje af solparker, vindmølleparker, ejendomme og infrastrukturprojekter fra verdens bedste forvaltere.

Forholdet mellem aktier, obligationer og alternative investeringer er afgørende for din formues udvikling. Vores entydige erfaring er, at formuende danskere, i alt for mange tilfælde ikke har nogen alternative investeringer udover ejendomme. Det betyder, at de på langt sigt kan få et betydeligt højere afkast til samme risiko eller betydeligt lavere risiko og samme afkast.

Opsparing

De fleste dansker har en opsparing konto i deres repræsentative bank, som de overfører penge til hvert måned. Dette er også en klar anbefaling fra Finansgruppen, eftersom du nu igen kan modtage positive renter på dine opsparingskonto.

Efter flere år med negative renter, er det nu muligt, at “låse” dine penge i 1-3 år med rentesatser fra 0,5% – 2,0% årligt. Denne opsparingsform anbefaler vi til vores kunder, som har en meget kort investeringshorisont samt lav risikovillighed.

Kontakt Finansgruppen allerede i dag, uanset om du ønsker økonomisk rådgivning vedrørende investering, opsparing eller en helt tredje ting. Vi sidder klar til at besvare dine henvendelser inden for 24 timer hele ugen. Kontakt Finansgruppen her.


    Udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.